ons

Dagen började med att kl fan ringde och jag inte ville gå upp, men va bar bita i sura äpplet o ta på sig o gå. 7 + grader o regn gjorde ju inte direkt att jag vart mera sugen på att gå o lägga mig i sängen igen. Men avverkade 35 min i rask takt

 

Ventilation i skolan idag igen fick tillbaka ett prov vi gjorde innan praktiken, 1 fel från full pott, mer än nöjd ;) Sen va det som vanligt igen börjat läsa om injusterings metoden proportionalitetsmetoden, mera än så går vi inte in på bra ordet e krångligt nog.

 

Även ett pass rygg & vader på gymmet gick helt okej, orkar inte gå in på nått mera, det var iaf näst sista passet denna vecka. Sedan blir det fest för hela slanten i helgen och nästa vecka, inte de bästa för deffen o träningen precis men vem fan bryr sig, lever bara en gång!

Har avslutat kvällen med en rejäl promenad i råssnäs med didde man. Nu är det dags att ladda batterierna inför morgondagen !!

 

 

 


Måndag skola igen.

Första dagen i skolan igen, vilket också innebar att det var dags att be ge sig ut på en morgonpromenad i morse. Trött och ville ligga kvar i sängen ville ja men efter 10 min kom disciplinen in i bilden och sa UPP ME DIG !! Fy fan vilket gött väder det var strålande sol o så gött med frisk luft.

 

Slapp första dag i skolan, vilket ja hade förväntat mig. Kom hem tidigt och vart ner till gymmet för köra axlar&Triceps. Vart tung vecka även denna fram till torsdag, sedan blir det paus i tränandet. Råkar ju vara så att det är studenttider även i år. Så kommer bli en hel del festande nästa vecka, men vafan man lever tyvärr bara en gång så vad gör man inte..

Annars flyter deffen på bra tycker jag, men saknar alla goa kolhydrater o andra go saker.Har nog aldrig ätit så mycket; ägg, kvarg, Kyckling, köttfärs, lax, tonfisk, makrill som nu för att inte tala om allt grönbete man stoppar i sig!!

 

Kvarg från lidl och för er som missat detta är den hälften så dyr som Arlas kvarg (kesella) innehåller mindre socker, och mera protein, de ni !

 

Kan va de goaste som finns ;)

 

Nu är det sängen o bläddra i en gammal body o grubbla över varför Maxi har plockat bort body .. ?

 

Till minne av Paul Gray !! R.I.P




Helg

Rundat av veckan med fler bra pass på gymmet bla ett grymt ben pass, slog ihop framsida ock baksida.

 

Körde bland annat:

 

Knäböj

50 kg / 8st

100 kg / 8st

110 kg/ 12st

 

Ben press

160 kg/12st

200 kg /6st

120 kg / 12st

 

Sittande knä spark 1ben

35 kg/ 12 st

40 kg /10 st

30 kg/ 10 st

 

Fredags passet bestod av armar

 

Körde då bland annat

 

Biceps curl med stång

 

Stång = 20 kg 8 st

50 kg/ 10 st

50 kg/ 10 st

70 kg/ 3st

 

Koncentredad 1 arms curl

 

20 kg / 8st

20 kg/ 8 st

22 kg / 6 st

 

Pushdown med stång

 

25 kg/ 10 st

30 kg/ 6 st

25 kg/ 10 st

 

Fredagen var även sista dagen på praktiken, så tisdag är jag i skolan igen, och nu börjar fas 2 i deffen, Morgon promenader 7dagar i veckan. Kommer bli tufft men är van att gå upp tidigt nu,(kl 6) så fortsätter med det och tar en promenad innan frukost o skolan.

Nog dags för en bild snart så man ser om det hänt nått, vägde in mig på 76.5 kg idag på gymmet med mat i magen o kläder på. Så lite har allt försvunnit.

Även nytt schemma på G innom kort !!

Nu blire häng me grabbarna

 

 

 

 


Onsdag

Deffen flyter på rätt bra tycker jag med tanke på att jag aldrig gjort nått liknande innan, konturer och fler ådror börja komma fram. Nästa vecka börjar jag även med morgonpromenader mån-fre vilket jag inte gör nu. Kosten får förbli samma, som just nu inte är så speciell ändå en aningen mindre portioner och inte alls lika mycket kolhydrater som innan, vissa dagar har jag även 0at kolhydraterna en måltid, men går fortfarande träna tungt på gymmet. Haft ett par rikta kanon pass i veckan så här långt, grym träningsverk också. Nu blir det sängen efter lagat morgonens lunch, Kyckling lite ris och sallad med avocado

 

 


Fredag igår torsdag idag, fredag på riktigt imorgon, klämdagar e skit..

Klockan är 4a och jag har hunnit med morgon promenad, gick upp vid 10 tiden, sen hem frukost för sedan ner mot gymmet och körde ett bra pass framsida lår + Vader, vart även en liten promenad efter det. nu väntas det mat börjar bli hungrig som fan, o sugen på allt man inte ska vara sugen på. Men vet att jag kan hålla mig, som igår tex var inne på McDonalds i mjölby och bytte en kompressor på en glass maskin, och lunchen vart även den på donken, var bra sugen på en big mac + meny o 2 cheeeees men icke sa nikke, vart lax/Kyckling sallad ist.

Denna gjorde min dag idag, norska marius !!

Fan så grov han är !

 



Avslutar med en grym låt, nu ska jag lägga mig på soffan tills maten är klar ;)

Tis

 

Tisdag och axlar/triceps.

Axlarna fick sig en käftsmäll som hette duga idag, så hoppas på välförtjänt träningsverk imorgon!

Vart bland annat stående

Axel lyft med stång, 20 rep 3 sett på 18 kg

Axel lyft åt sidan med hantel, döda rotatorcuff helt också, känner mig lite stel o trälig i min ena axel nu igen, men de ska inte vara nått alvarligt hoppas jag. Även tid till riktig massage på G när som helst, kommer bli ett par gånger så man mjukar upp sig lite.

Nu är det sängen som gäller, efter ett mål med stekt tonfisk, även ett gött mål med kyckling& Lax sallad imorgon till lunch som ja fixa till, funkar rätt okej att nolla kolhydraterna någon måltid under dagen.

 

Avslutar med en skön video på Christian Gustavsson och ser fram imot frukosten som ser ut nu under deffen;

1 dl havregryns gröt= 1 port

2 ägg alt 250 g kvarg

Protein shake

Omega 3 tabs

 

 

 

 


Mån

Måndag igen vilket innebär ännue en dag på praktiken, näst sista veckan, tiden bara flyger iväg, tycker inte det var länge sen jag började, även nästa praktik period som kommer i höst är fixad nu med, den på ventilations sidan, och YIT ska bli kul att se vilket som är roligast att hålla på med, kyl eller ventilation. Kyla är helt okej och bra omväxlande allt från installera värme pumpar, fel söka bil AC till trasiga kylrum, kyl diskar på restauranger, matbutiker. Så man hinner se lite av varje, dock inte bara bra saker, finns en och annan äcklig restaurang också. Idag hände nog den roligaste saken på praktiken också jag o kollegan skulle rensa( blåsa ur ) ett avlopp till kondensvatten i ett kyl rum, o för att inte blöta ner o smusta ner allt för mycket i kylrummet höll jag för med papper, de hela sluta med att jag hade halva tröjan fullt med avlopps gänga på mig, lukta så där halvtrevligt också..

 

Gym också idag, bröst och biceps(lätt vecka ) kom ner till gymmet och möttes av en hel armé, helt tjock med folk var det iaf, men lyckades sno en bänk efter längre tids uppvärmning, för sätta igång.

Bänk : 50 kg, 80 kg, 60 kg avslutade med hela 40 kg men jävlar vilken pump jag redan hade fått då. Gick på flys och snebänk efter det. Sen vart det Pumpa Biceps !! Började med ståendes koncentrerad en arms curl. Körde på med ståendes och avsluta med en Arnold, vet ifan om den kallas de eller inte vi har iaf kallat den det så länge jag kan minnas…

 

 

 

Hitta lite blandande jobb bilder oxå så dessa får avsluta..

Tåg jobb..


Tyckte den gick en anning tung att dra, undra varför.. Tysk stuk ?

Fick på hälsning av denna idag med, allt annat än blyg


deff vecka 1 avklarad

Första veckan på deffen avklarad, har flutit på riktigt bra tycker jag, mindre kolhydrater och tung vecka. Haft ett par grymma pass, Vart nytt PB i knäböj, en 2a på 150 kg i fritt, innan har jag gjort det i smithen inte riktigt samma sak enligt mig. Även haft två bra rygg pass, idag sista med prio på vingar, mycket chins med och utan extra vikt, men ändå framsida lår passet som vart veckans bästa pass.

Har nog aldrig innan vart så enormt sugen på, kex, chips, läsk, pizza, flöööt över lag som denna vecka även att godis, läsk chips inte är så vanligt så har suget vart enormt nu när ja inte får, för att då inte tala om kolhydrater i mänger. En sak som är säker i höst ska de bulkas ;)

Tänkte bli bättra mig på inlägg från och med nu också. Nu dags att sova, jobb väntar imorgon.

En riktig bild, till ett lyckat framsida lår pass !

Folk som inte tränar ben, har fan inget att göra på ett riktigt gym, ben bygger man inte av att gå ...

Vet inte va ni tycker men att se ut som ett drink tillbehör (oliv på en tandpetare) är inget jag föredrar

men en sak är säker gryma ben e grymt !

 

Tom vs Lou


musik

Efter mycket velande fram o tillbaka angående deff eller inte, har ja nu börjat en diet. Inte för att jag har som nått mål att va rippad till i sommar, men efter att en polare sa att ”Tänk om du har skit svårt o bli av med det nästa sommar ” tänkte jag att jag testar hur kroppen svarar på att ja lägger om kosten lite. Så att jag vet inför en mera seriös deff i framtiden. Målet är ju ändå att kanske tävla någon gång. Så har gått på deff sen 1a maj. Vi får la se om de ger nått resultat. börjar redan sakna de goa kolhydraterna man kunde ösa i sig av i mängder, just nu är de ganska snålt med dem..

Fixa även en grym skiva att ha i bilen innan gymmet o eller på gymmet, men till min stora besvikelse när jag väl sätter i skivan vill inte stereon läsa skivan… då inser jag att jag brännt på en DVD skiva, suuuuck säger jag bara, slänger ändå lite smakprov på va som finns på skivan, och hoppas jag hittar en annan skiva hemma imorgon..

 

 

Även de senaste från bullet kom med !

 

 

 

Over and Out


RSS 2.0