Bredband problem

Vart riktigt dåligt med uppdatering senaste tiden pga av att bredbandet har spökat så det har inte vart någon ide att äns försöka. Vet knappt själv vad som har hänt sen sist.

Har iaf fått lite lön så har bränt en del pengar iaf. En hög kläder och en externhårddisk, så har börjar ladda upp för inför vintern med massvis med filmer.

Vart en bild på ena Thisan in action ;)

Va även dax att tvätta skorna

 

Tränings upptatering kommer innom kort !



nytt schema

Fredag och rygg och axlar har fått sig en omgång, gött att vila imorgon, träningsverken har precis börjat ge sig i brösten och börjar känna i bicepsen sen igår nu, vet inte varför träningsvärken har börjat komma så sent, ofta nu förtiden två dagar efter passet.

Onsdagens ben pass kan nog vart de värsta jag varit med om, idag kan jag knappt gå,för inte tala om att försöka sätta sig och resa sig. Måste vart utfall gången som satte sina spår.

 

Nästa vecka väntar ett nytt schema, kommer se ut så här, och hoppar på det på måndag, lite extra krut på axlar och baksida lår. Testar även på att köra bröst och rygg helt själva sen kommer magen in på varje pass

 

Söndag: Baksidalår/axlar

Måndag: Rygg
Tisdag: Vader/biceps

Onsdag: Bröst

Torsdag: Ben
Fredag: Axlar/Triceps

 

 

Klippa sig för sedan äta lite grillat, Peace!!


Onsdag

Ännu en dag avklarad i hettan på jobbet, som börjades med att skruva ihop verktyget vi hade isär igår, gick snabbare än väntat dock gick bulten i maskinen av ist när vi väl fått upp det, så vart nästa problem.

 

Onsdag innebär även BEN!! Började med benpressen lite lätt på 80 kg för sedan öka på lite.

 

Benpress:

80kg/20st

200kg/5st

220kg/2

60kg/10


Första gången jag testar att köra på mera än 200 kg, 2st på 220 vart jag helt nöjd med.


Knäspark:

70kg/10

120kg/6

60kg/6

30kg/8 ett ben i taget


Körde även ”tjej” övning, men fyy så jobbig den är. Som bilden fast ståendes då.



7.5/10

7.5/10

10/10

Testa på raka marklyft för första gången, brände bra i baksida lår, precis vad jag behöver.


50kg/8

70kg/10

90kg/8

70kg/12


Bencurl med frivikt, du sätter en hantel mellan fötterna. Grym kontakt!


14kg/10

17kg/10

17kg/12


Bencurl 1 ben

20kg/4

15kg/8

15kg/6


Sista övningen utfall med gång, kan vart de värsta jag gjort på länge, vilken jävla pump i röven,


14 kg 20 steg

14 kg 20 steg

14 kg 10 steg


Sen var jag helt död !!

 

Bra kropp faan ;)



Axelövning

Ännu en varm dag på jobbet avklarat, igår fick jag vara på lagret ist för i disken en anning slappare så såg ut att det skulle bli idag med tills kl vart 8 då fick ja hoppa in och köra pressmaskinen ist. Självklart gick pressverktyget sönder också, men lika glad var jag för det, då fick jag skruva lite ist för köra maskinen.

 

Kötta bröst och axlar idag på gymmet, helt nöjd även att det gick tungt som fan i bänken, men lyckades höja mig ett par reps i hantelflysen, en övning jag har grymt svårt att öka i, men efter lite slit så kanske det börjar släppa lite. Körde även en grym axelövning som jag körde när jag tränade MMA, svårt o förklara men du står på händerna och kör som omvända axelpressar, hitta en video som liknar den, dock står killen lite långt fram, målet är att kunna stå utan ha fötterna mot väggen och helt utsträckt kropp

Imorgon väntar ben, kan bli att testa på två nya övnningar, det återstår att se..

 

 

Fick hem senaste numret av body idag också, så nu kommer jag ha läsning ett år framöver eftersom ja tyckte det var dags att börja prenumerera

 


Gatebil !

Gatebil i helgen så vart inget tränade då nu igen, inte lätt med sommartider ibland kan jag tycka finns mykt annat som man vill göra som går ut över träningen. Men det  får man helt enkelt ta. Slänger upp ett par bilder från helgen som vart, resten hittar ni:

http://www.facebook.com/album.php?aid=186522&id=727057571&l=aa40e9bef0

 

 


Loaded guns!!


Vilket armpass, helt stenhårda fortfarande så hoppas på lite tränigsvärk i armarna imorgon !!

Deffat i 8a veckor nu, och känner att hela kroppen är sugen på bara äta lite små gott, kakor,chips,godis, pizza, listan kan göras lång. Stod o kolla i skafferiet förut på allt ja inte får äta med flit och tänkte det dära ska jag äta i höst, känns som skallen börjar bli riktigt konstig nu, kanske dax för en rikig ätar dag i helgen. Helgen som i förövrigt kommer spenderas på GatebilFestivalen. Sommaren är inte bästa tiden för träning kan jag känna, kommer bli lite dricka o kanske passar på att tar mig de dära skräp målet oxå.

Ska även ta mig en funderare på att sätta igång med morgonpromenaderna innan jobbet oxå, aja får bli att sova på den saken

Peace !!



RSS 2.0