Måndag skola igen.

Första dagen i skolan igen, vilket också innebar att det var dags att be ge sig ut på en morgonpromenad i morse. Trött och ville ligga kvar i sängen ville ja men efter 10 min kom disciplinen in i bilden och sa UPP ME DIG !! Fy fan vilket gött väder det var strålande sol o så gött med frisk luft.

 

Slapp första dag i skolan, vilket ja hade förväntat mig. Kom hem tidigt och vart ner till gymmet för köra axlar&Triceps. Vart tung vecka även denna fram till torsdag, sedan blir det paus i tränandet. Råkar ju vara så att det är studenttider även i år. Så kommer bli en hel del festande nästa vecka, men vafan man lever tyvärr bara en gång så vad gör man inte..

Annars flyter deffen på bra tycker jag, men saknar alla goa kolhydrater o andra go saker.Har nog aldrig ätit så mycket; ägg, kvarg, Kyckling, köttfärs, lax, tonfisk, makrill som nu för att inte tala om allt grönbete man stoppar i sig!!

 

Kvarg från lidl och för er som missat detta är den hälften så dyr som Arlas kvarg (kesella) innehåller mindre socker, och mera protein, de ni !

 

Kan va de goaste som finns ;)

 

Nu är det sängen o bläddra i en gammal body o grubbla över varför Maxi har plockat bort body .. ?

 

Till minne av Paul Gray !! R.I.P




Kommentarer
Postat av: Jonas

Mycket bra blogg !!

2010-05-26 @ 21:48:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0