Onsdag

Onsdag och vilo dag va precis det ja behövde idag, inte gjort nått speciellt eller så, men helt död i hela kroppen, efter jobbet har ja jag tvättat bilen, lagat lite mat och vart en sväng i Solarieöarna. Nu blir det sängen o ladda batterierna inför passet imorgon som bestrå av framsida lår & vader, ser fram imot ett lätt pass med massa reps o sets och känna smärtan av mjölksyran krypa i benen.

 

Bjuder på en bild och lite musik från Thåström:

 

 


armbågs faan

Axlar och triceps idag, gick sådär tyvärr. Har fått lite ont i armbågen troligen gjort nått på jobbet, så triceps passet vart en riktig flopp. Axlarnas pass vart helt godkänt, körde en ny övning svårt att förklara, men ska göra mitt bästa. En variant av axel lyft åt sidan med hantel med 45 graders vridning av hantel. Ingen som fatta kanske. Men iaf en övning som tog precis där jag skadade mig, och fy faan så svag man var i den här övningen, axlarna är väl inte den kroppsdel där man är starkast men var nere på under flugvikterna, va nog flugskit vikter, hela 2 kg.

Imorgon är de vilodag tack o lov för den lätta veckan, hoppas armbågen blir bra till nästa vecka. Men finns mycket ja borde få gjort imorgon och vet att inte äns hälften kommer bli gjort.

 

Nu är det iaf dags för att slagga.

 


No Pain No Gain !

Fan så dålig jag är på uppdatera nu förtiden, men fick ställa in resten av förra veckans träning, Vitamin bomben hjälpte inte, men var iaf frisk på lördagen så lite kanske det allt gjorde. Lördagen slutade iförövrigt i mängder av gift.. alkohol ! Man lever ju tyvärr bara en gång så måste leva livet också. Festa är ju grymt skoj, fast vaknar hellre upp en söndagsmorgon o känner mig pigg utvilad o känslan av en sjukträningsverk än vakna upp känna huvudet bankar, vinglar upp o sträcker sig efter vatten i mängder o panodil för sedan lägga sig o dö resten av dagen i sängen, möjligt vis byta sängen mot soffhäng framåt kvällen.

 

Bilder sen helgens bravader:

haha tror ja o matte inte är överens om vad vi ska spela för musik

 

Ingen deff här inte, iaf inte på mig ; )

Bilderna är snodda från julias kamera

 

Även inhandlat mig ett bar softa kortbrallor så jag är redo för sommaren, dax att den kommer nu, trött på skrapa bilrutan på morgonen fortfarande..

 

Dessa tänkte ja glida i sommar

 

Till dagens pass då, kan va ett ut av de bästa någonsin, helt sjuk bröst & Biceps med lätta vikter flera sett och flera reps än tunga veckan. Pumpen var enorm.

 


vitaminchock ja tack!

Känner mig seg o sliten, lite små syntom till sjuk, öst i mig de mesta för stoppa de i tid. Nu sova !


Torsdag

Avverkat ett gött framsida lår & vad pass idag även hunnit med en sväng i solen o en promenad i Varamon, kommer nog dröja innan man ligger där i glassar, bra mycket is kvar fortfarande. Lirade innebandy igår först gången sen jul typ, känner att flåset är dåligt, men snart e det dags för lite löpning ute. Imorgon fredag rygg o baksida lår sen en hel helg av bara vila ska bli så jävla gött. Blir nog att unna sig nått gött som pizza eller liknade nu, känns som jag gör precis tvärt i mot de flesta andra som går på deff nu inför våren, men ja ska både beställa viktökning o tänker inte bry mig ett skit om kalorier osv, Som ja brukar säga; ”De é ju Gött mé mat”

 

Känns skönt att våren är har nu iaf, även inhandlat mig en vår jacka som ja dessutom fick 100 rabatt på bara för jag gick modell åt butiken MEN som säljer jackan, fick även med mig en thisa hem

 

Ingen vidare bild, grym bakfull och inte riktigt min stil på kläderna men nu var det ägaren på MEN som valde ut va jag skulle ha ;)

 

Haha testa ett par tuffa brillor i helgen som var, hahah

Sist men inte minst Viktökning ;)

 

 


12 april

Blivit dåligt med inlägg senaste tiden, vet inte om det är för det är praktik eller för att jag sysslar med annat, kan vara så att jag sysslar med annat o inte har någon tid kvar sen. Nu när det börjar bli vår o solen kommer fram hittar jag gärna på nått efter träning, mat o allt annat bestyr är klart skillnad mot vintertiden blir mest hemma o slöa de få timmarna som är kvar innan de e dags för sova.

 

Nya schemat flyter på riktigt bra, förra veckan tungt som sagt, haft grymma pass, o börjar känna mig mera jämnstark i framför allt bänken som jag annars tycker är riktigt berg & dalbana, ena gången flyger vikterna upp för sedan nästa gång gå så segt att de e bara lasta av o köra. Denna vecka är en lätt vecka med ett antal flera reps nog lika jobbigt det om inte värre.


Visst ja va på macken i Ödeshög o jobba, kunde inte låta bli ta en bild på Preem nallen haha

 

Kom fram till att de dära med deffa är inget för mig iår, mitt mål är inte att va snygg o fitt till sommaren, iaf inte denna ;)

 

Ett o annat har la hänt sen hösten 08

Så strand säsongen kommer se ut nått sånt hära, bilden är ifrån början av månaden

 

 

 

 


No Bulk, No Hulk!!

Får bli lite vecko uppdatering haft fullt upp med annat, första veckan på praktiken avklarad en bra vecka, hela veckan har ja i stort vart ute på flensteds potatis fabrik om man nu kan säga så, de gör halvfabrikat av potatis som, potatis tärningar, gratänger osv osv, vi har iaf lite jobb där. Även vart på Rasta i Ödeshög, så i stortsett hela veckan vart i området kring Ödeshög.

Ny vecka nu, nytt schema, uppdelat på 2 veckor. Kommer se ut så här, kanske någon ändring när man kommit in i det för att finslipa det

 

 

 

 

 

 

Vecka 1

 

 

 

 

Tung vecka

 

 

 

Måndag

Bröst & Biceps

 

 

Tisdag

Axlar & Triceps

 

 

Onsdag

Rygg & Vader

 

 

Torsdag

Framsida lår & Mage

 

 

Fredag

Armar & Vader

 

 

Lördag

Bröst(koncentrerade övn) & Baksida lår

Söndag

Rygg ( prio Chins) & Mage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vecka 2

 

 

 

Lätt vecka

 

 

 

Måndag

Bröst & Biceps

 

Tisdag

Axlar & Triceps

 

Onsdag

Vila

 

 

Torsdag

Framsida lår & Vader

 

Fredag

Rygg & Baksida lår

 

Lördag

Vila

 

 

Söndag

Vila

 

 

 

 

 

 

Blir en tung vecka med lite dubbla pass för sedan köra ett lätt med mycket vila, aldrig testat något liknande innan så får se hur det känns.

Helgen har vart fartfylld kan man säga, vart nere i Jönköping och på Elmia.Bilder kommer ;)

 

Måste passa på att säga att tak jobb är inte helt fel när de ser ut så här:

 

 

 

 

Det är för sent för att vara tidigt ute,
om ändå tiden var min och om tiden e guld,
jag skulle gett allt som jag äger
för att få hålla dig hårt, för min egen skull

 


RSS 2.0