lör-tis

Helgen har spenderats mycket med Jennie, lördags ett arm pass på gymmet sen bar de av mot lkpg kolla på lite kläder, chinos brallor o en skjorta inte för ja handlade nått, så är det när man e fattig haha..

Söndags: bjöds Jennies mamma på mat, vilket ja gillar grillat kött o klyftpotatis sen fullt ös på 4-hjulingen ! haha alltid lika skojj, kommer aldrig växa upp :D

Måndag: Jöbb(praktik), kleetigt av all jävla hydral olja som är överallt o lite till men men : D sen hem ladda inför ett bröstpass, drog på lite linnement innan men jävla i havet ; D drog 2 sett på 34,5 hantlarna i hantelpressen !

Tisdag: Ny dag, nya möjligheter.. eller nått, Praktik som vanligt, inne på andra veckan nu men hoppas på jobb där i höst eller om de löser sig med annat jobb innan.. Rygg pass stog på schemmat idag, gick grymt bra. lasta på full magasin =100 kg i sittanderodden la även på 10 kg extra : D känner mig stark som aldrig förr nu : ) avsluade med ett antal chins där skulle man behöva bli lite starkare pinsamt så klen man är ibland haha men men dax o tänka på refrengen nu...

Over And Out !

20 april

Första dagen på Jobbet(Praktiken) inte så segt å komma upp som ja hade trott men fan nu efter jobbat 7-4 o ett bröst pass på gymmet så är ja helt slut i hela kroppen, blir sova tidigt ikv, så man orkar med resten av veckan oxå.. för just nu känns de som ja skulle kunna sova tills årsskiftet eller nått, måste hålla liv i bloggen oxå ser ja mykt har hänt sen sist.. men men sånt som händer !

Over and out !

Onsdag vila

Varit dålig på skriva sen helgen, men har haft annat för mig. Måndags var Jennie här och vi lagade god mat efter gym passet, Ris med wok o Kycklingfile fan va gött de va, speciellt efter ett tung bröst pass gick bra som fan, magen fick sig en genomkörare som hette duga oxå, har fortarande träningsverk i magen, kanske beror på att ja slarvat med magen.. ajja bajja får sätta fart på den till sommaren.
Igår(Tisdag) var Jennie oxå här rygg pass + vader stod på schemmat gick kanon.. så idag är de skönt med vilodag !
Bara äta som en häst hehe..
trisst väder dock mest vart inne, å grejjat rensa datorn, ska fortsätta me de, sen städa städa städa sen e de hockey ikv vill ja inte missa, fast känner på mig att Färjestad tar hem det i år !

3e april Bio!


Idag har jag hunnit med ett å annat asså, först en skön sovmorgon (A) sen till arbetsförmedlingen som vanligt...
sen hem å städat lite sen va det dax för mat och ett axelpass på gymmet gick kanon ! När man kom hem så hade mamma maten klar, taco paj, där slänk de ner en hel del kan ja lova, sen började de bli ont om tid, hoppa i duschen å på med kläder för sedan åka till Linköping för skjussa min bror o några polare till bio

Nämligen Fast & Furious 4, och tur som jag hade fanns de 2 biljetter som någon hade avbokat kvar när vi kom in så ja tveka inte en sekund slog till direkt så jag o jennie kunde se den oxå.. Enligt mig va de en kanon film, frågan är bara när nästa kommer, ska inte avslöja för mycket för dem som inte sett den än, men ja tror nog de kommer en till, vilket inte skadar ja älskar dem, filmerna har allt, Trimmade bilar,Amricanska muskel bilar,Action & självklart Lätt klädda brudar mer behövs inte för att de ska sälja haha!  


Imorgon blir det arm pass + mage för sendan dra till Alexandra å klippa sig : )

Over and Out !

2a april

Vart lite dåligt i veckan men ska bättra mig ! Härligt att sommaren är på G nu igen, ingen mera snö nu...
Idag va jag på Arbetsförmedlingen ( Ung möjlighet) som alltid skrev på lite papper.. på tal om jobb å allt så blir det nog plugga iaf, till hösten. Om de inte blir Norge en sväng återstår att se. men som det är nu funkar det fan inte..

men efter det drog ja å handla mat, va nog rekord tid idag, ändå va de bra mycket som slank ner i vagnen bla 2kg kycklingfiler, fan så underbart
 sen efter det vart de hem till farmor som bjöd på mat, potatismos o fiskpinnar, + att ja fick vara data suport igen.. Sen va de hem byta kläder å åka å köra ett ben pass, fan va underbart bra det gick bla 160 kg i ben pressen och 100 kg i stående tåhäv (Vader) Efter det satte jag mig på altanen i solen och tog å läste nyaste Body nummret, tills Jonas ringde å vill få sin bil plåtad så visst varför inte, duschade å tog fram kameran sen ut i bmwn..




Vart helt okeej tycker jag

RSS 2.0