Helg !

Fredag: El prov trefas, kändes kanon sluta runt halv 10 tiden så vart hem och till gymmet direkt vid 11 tiden. Körde rygg och baksida lår, orkar inte skriva några vikter eller så, men ett bra pass, känns både i rygg och baksida lår idag.

 

Kvällen bestod av mat mat och åter mat, gjorde ett gäng matlådor med jennie, testa ett resept jag hitta på Bodys forum och även Martin Löwgrens köttfärs sås, resen av kvällen vart lugnt.

 

 

Lördag: Vart en tripp till Linköping med Didde, kom hem med ett par brallor.. igen, även en thisa och en ny bilstereo, gjorde ett riktigt kap, en JVC till ett grymt pris, mera än nöjd.

 

Har även lagat diddes avgassystem som han körde av i fredags, fanns även en skylt till ett rum på hans faras jobb, våga dock inte gå in ;)

 

 

 

Bjuder på en bild..


Hyvä Soumi

Dagen började med frulle vid tvn, fick se ett Sverige som drog på sig två helt onödiga utvisningar men även en åter hämtning till 2-2, som senare va förgäves. OS slutade i kvartsfinalen, efter 3-4-förlust mot Slovakien. Men men.. tråkigt, men tur i oturen att man är halvfinne bara hoppas de tar de nu, jag som trodde ryssarna skulle ta de i år men de var verkligen inte så bra som jag trodde..Hyvä Soumi ;)

 

Skolan Lödprov känndes bra, vet dock inte om de vart godkänt förrän de har röntgat bitarna.

Annars vart det som jag misstänkte, en kebab tallrik idag, jag är hel nöjd, alltid lika gott med en kebab tallrik med fläskkare kött.

 

Av verkade ännu ett gryymt ben pass, dock inte den dära sjuka pumpen men fans massa o ge...

 

Satte även nytt PB i Bensparken Fulltmagasin + 10 kg = 130 KG! vart en härlig 4a

Sen vart de lättare vikter ;

120kg x 10st

100kg x 10

80kg x 10 2 sett

fri knäböj
lasta på upp till 90 kg

Även benpressen gick på tunga vikter rassla av några på 200 kg innan ja trappa sakta ner igen

 

 

Fick även hem Gymgrossistens kampanj blad för Mars,

Johan Elmkvist, grym fysik enligt mig !

 

 

Var ju även en snygg madam med ; )

Får bli ett gäng klipp med de bästa live bandet jag sett iaf + att de e från hemmaplan ; )

 

 

 




i must break you !

Hitta en thisa jag vill ha


 

 

Nu ska ja sova, imorgon är det prov för lödcertifikat, tänkte även unna mig nått gott, ingen mat låda med andra ord.. kan bli en kebab tallrik vem vet (A)

Out!


Ursäkta röran ; )

Är lite rörigt på blogga just nu ny header som en vän har gjort och Alexandra som har hjälpt mig med att få dit den och bytt lite färg o grejer, men de tar sig.

 

Dagen börja med att när man ska ut ur stan står det två stycken lastbilar och slirar i brinken backen så vart att vända för att ta en omväg runt, vart lite sen, dock inte senast in i våran projekt grupp, tåget från lkpg stod still och var försenat ett bra tag.

 

Men vi fick iaf ihop ställningen till vårat kylaggregat bygge idag, riktigt grymt vart de, vi har även tänkt på arbetshöjd så vi slipper få ont i ryggen, så vi kan hissa botten.

 

Vart även ett helt gokänt axlar&triceps pass med matte kör fortfarande lite lättare vikter o fler rep o set på axlarna för att stärka upp dem, de sista jag vill är att de ska paja igen, vart orolig då ja ramlade på brädan så de räckte.. Annars går de helt okeej, har inte kört 100 % serriöst senaste, åkt lite bräda o små slarvat med maten, men nästa vecka är jag tbx i gammla banor igen !!

Fick ett gäng armband av Jennie idag också : )

 

Får även lite grejer från Gymgrossisten i veckan;

 

 

 

Blir så trött på att OS kommitten inte vill ha klipp från OS uppe på youtube.."Detta videoklipp visar innehåll från International Olympic Committee, som har blockerat det av upphovsrättsliga skäl." jävla trams !



Nee nu en bra låt o så har ja bättre saker för mig

Out !

 


Ny vecka, nya möjligheter

Måndag igen då, yrat runt en massa idag, har bla vart på maxi och handlat kom hem med ännu ett lösnummer av Body, men ska bli de sista o bli prenumerant ist.

Bröst och biceps idag, gick segt o vikterna va riktigt tunga, men man har sina toppar o dalar, idag var en riktig dal dag. Går bättre nästa måndag. Nu blire plugg o sova

Gammalvideo med bra musik !

 

Peace


Raptor Mascot eats cheerleader !!

Imorse kom jag ut o såg att de hade snöat en aning mera än jag trodde, så var bara sätta igång att skotta sig fram till bilen för sedan borsta av den o skotta så att man kunde komma iväg oxå, På väg till skolan mötte jag läraren på väg åt fel håll, han hade besökt röven på en annan bil som hade fått sladd. men de gick bra, längre fram var de dock stop en lastbil i diket o fullt pådrag för att få upp den..


Igår kväll..



Imorse..






Haft två bra pass sen sist, framsida lår & vader igår och rygg & baksida lår idag.
Ben går verkligen bra nu, körde 2 sett på 120 i bensparken igår ett på 100 innan ja drog ner på vikterna o pumpa ur det sista. Idag vart det ett tungt ryggpass, helt genomsvett efteråt, lastdrag med stång 2 sett 100 kg lastdrag med V handtag 90 kg.

Även inhandlat ett grymt kreatin, eller de är iaf va de sägs återstår att se ; )





Avslutar fredag med ett skönt klipp och en grym låt !!



 

 


Hemma bra, Branäs bäst ??

Hemkommen från Branäs, hade gärna stannat till i vår, suget blir bara större efter ha åkt ett par dagar, nu kryper de i benen hela dagarna så blir nog en tripp till den lokala skitbaken redan imorgon

Mindre kul var att jag att ramlade av en box o på nått vänster lyckades sträcka axlen.. Just precis samma axel jag hade problem med sen i julas, som verkade blivit bra, dock inte så farligt den här gången har lite små känningar men gick genomföra ett bröst pass igår utan några känningar och idag har ja öst på med lätta vikter o massa rep o sett när ja körde axlar.


Tränings motivationen har sjunkit en aningen av någon andledning, kan ha o göra med axeln kanske, men ska beställa lite kosttillskott i slutet av veckan har haft uppehåll ett bra tag nu med undantag för lite Dalblads Carbo 136.Blir hålla stenhårt på kosten och sömnen, som de har slarvats med en hel del senaste månaden, så den måste jag bli bättre på, kanske kommer finnas några undantag nu under OS men annars kommer de inte bli några sena kvällar vid datorn..









Inte jag som är knäpp och åker uppknäppt, men de va så jävla varm dag, va precis någon minus o solen stekte på, fick känslan av alperna, dagen innan var de dock -20  haha ;)

Peace out



Se & Njuuut av skön åkning, lägg även märke till tail pressen 0:25 ;)


Please dude, pull up your pants!

Onsdag, har nog äiti 25 st Dumle klubbor idag haha under våran kära ventilations lektion, fast idag har vi äntligen fått börja greja lite praktiskt. Mätt lite luft flöden ifrån o tillufts don inte en dag försent.

Annars är onsdag vilodag även idag, kanske lite mera packar dag. Nu är allt mer eller mindre ner packat. Gött och imorgon bär det av mot Branäs. Hemma nästa vecka igen, ska nog dra på massage de första jag gör då, just nu har ja en 8/10 i träningsverk i axlar, 6a i brösten. Så ska bli skönt o vila lite från gymmet, men kommer garanterat känna i benen efter ha åkt bräda ist, så gör nog ingen större skillnad

 

aj aj  ;)

 

 

Please dude, pull up your pants ;)

 

 

 

 

Nu e ja sjuk sugen på åk..

peace

 


Tis, Bulk? Deff?

Axlar,tricpes helt godkänt pass idag får nog räkna med träningsverk i halva överkroppen imorgon vart inget dåligt bröst pass igår känner jag nu, sånt gillas.

Idag körde jag igenom rotorknuffen rätt bra, skippa press övningarna, tunga vikter o öste på med lite flera sett och rep. Tricepsen där imot körde vi tungt och hårt fick bra kontakt.

 

Har funderat lite senaste tiden på om man ska köra en mindre deff till sommaren eller inte? Har alltid haft ganska lite underhudsfett och lägger inte på mig i första taget men har ändå lyckats lägga på mig några kg sen förra sommaren. Svårt val tycker ja, vill få fram lite konturer på magen o speciellt benen, just nu blir de bara större och större men ser bara rundare o rundare ut, Fick på mig ett par brallor i helgen, relativ baggy modell ett par Evisu brallor och första tanken vart, fan när vart dessa brallor så jävla små.

Vill ändå inte tappa för mycket av mina små extra kg jag slitet för så förbannat, vill lägga på mig bra mycket mera muskler innan jag hade tänkt köra en seriös deff.

 

En bild på dagsformen, inte nytagen men den som liknar mest hur de ser ut:

 

 

 

Bild på nära man fort var lite fitt:

 

 

Hitta även lite bilder på Muscel.se från Fitnessfestivalen 2009, blir lite sugen på deffa till sig..

-80 kg

 

-70 kg

 

Mycket muskler för den vikten

 

 

Vet att den vart uppe förr men han e så grym ; )


 

 

Out !


Måndag

Måndag igen, vilket innebär ledig haha, skönt med en extra helg dag, gick ändå upp skapligt runt 9e tiden, började dagen med risgrynsgröt för omväxlings skull, sen vart det att börja leta fram snowboard prylarna, drar i slutet av veckan till Branäs för att åka lite.

Lunch på sjukhuset med Matte vart någon chili biff o potääter, fick även ner någon efterrätt, men fråga mig inte va de va jag åt. Inte en aning va de va...

 

Ännu ett kalas pass avklarat går riktigt bra nu, Bröst o Biceps idag. Började med uppåtlutad sne bänk fri, kändes bra första gången sen axelskadan. Gjorde även en 2a på 100 tror även de är nytt PB !!  :D

 

 

Nee fy nu måste ja sööva, bra träningsverk i magen har jag oxå, imorgon kommer den välförtjänta träningsverken i brösten oxå !

 

 


Torsdag

Torsdag, Framsida lår Och Vader

 

Andra sjuka ben passet, känns verklige bra att ha delat upp benen och köra framsida respektive baksida fått sån grym kontakt och pump de 2 senaste gångerna. Idag körde jag även knä böj fristående körde som tyngst 110 kg för sedan trappa ner på vikterna och köra ett par lätta sett. Nu ska jag sova, måste försöka komma isäng lite tidigare svårt o slita mig från allt annat, imorgon väntar en ny dag, nytt schema i skolan också, vilket innebär längre fredagar suuk.. imorgon väntar iaf ännu en go veckans kyckling på lunch restaurangen ”På Lunch” blir den 3e den här veckan men den e så jävla go ; )

 

Veckans låt är helt klart : Aiden-Killing Machine



 

Over and Out !


Tis

Frösta skoldagen i veckan börjar med ett el prov, gick rätt okeej, lite besviken är jag men lyckades ändå dra ihop ett stark VG. Sen vart de ut o äta innan vi sparkade igång en nykurs gött att de börjar bli lite mera praktiskt nu, inte min grej o sitta o nötta teori..

Axlar& Triceps stod på schemat idag gick kalas testa o lasta på lite mera nu, vart iaf  2 sett i hantelpressen på 24,5 kg klubborna har små känningar i axeln men som min naprapat sa att de får göra ont 3-4 på en skala av 10. Så de är lugnt.Körde även shrugs med hantel vart några tunga sett på 40 kgs hantlarna..

Vart även ett bra triceps pass så hoppas på träningsverk imorgon.

 

Schemat jag kör efter nu är följande:

Mån: Bröst & Biceps

Tis: Axlar & Triceps

Ons: Vila ( innebandy)

Tor: Framsida lår & Vader

Fre: Baksida lår & Rygg

Lör: Vila, sova äta :D

Sön: Mage !!

 

 

 

Voddler (Y)


Nu blir det bara ta de lugnt efter ett lass me chilli con Carne kanske en film vem vet..                              Imorgon är de vilodag kanske kan hinna med den där massage också..

 

Avslutar med en soft låt till en soft kväll ; )

Out !


Jävlaranamma - Äntligen Måndag!

 

Hahaha just de de e måndag igen ; )

 

Tandläkaren idag tog 15 min, de positiva idag va väl att jag slapp vänta 15 min efter min tid börjat som ja brukar få göra. Efter tandis vart det hem för ta de lite lugnt innan det vart gym vid 11 tiden, vart ett bra pass Bröst/Biceps. Skippa alla press övningar idag körde cabelcrossen, pep deck, en liten armhävning specialare.. Biceps passet filma vi några klipp jag o matte. Sen vart de mos o bullens köörv ; )

 

 

 

Är väl inte bästa kvalitén på en liten digitalkamera som har ett par år på nacken..

 

 

Kom o tänka på undra när de senast va så in i helvete mykt snö här, men de e alltid skoj med snö, förutom att den inte vill stanna utomhus utan ska följa med in i bilen, huset...


 


RSS 2.0