We No Speak Americano

Onsdag & torsdag

 

Dagarna flyter på som aldrig förr, gött att skolan slutar snart så man får va lite ledig under sommaren, dock kommer det bli att leva snålt eftersom jag inte fått tag på nått sommar jobb ännu, men bara ledig 6 veckor i vilket fall, men kvittar hur kort tid man är ledig på nått sätt lyckas alltid pengarna gå åt under sommaren.

Har även lyckats fylla år i onsdags, vill fan inte bli äldre nu, haha
Fick bla en as grym klocka.

 

Idag torsdag testa ja att skippa gröten på morgonen också så nästa vecka kör vi nog en vecka utan kolhydrater, förutom de små mängder som man inte kan undvika att få i sig. I helgen blir det att bunkra upp med torsk och kyckling filerer för att sedan woka grönsaker.

Laga även en stor sats av en Tex mex paj med cream chees botten, endas 4g kolhydrater per 100g och lite lite ost, fett snål ;)

 

 

Äntligen fredag imorgon så därför är det sängen som gäller nu om jag ska orka ännu en morgon promenad, och om mina blåser på fötterna blvit bättre vill säga, haft samma jogging skor säkert ett år och nu helt plötsligt fått fult med blåsor ingen höjdare precis, saken vart inte bättre när kirurgtejpen tog slut förut, annars har de funkat att tejpat ihop 2 tår där en blåsa vart så det inte gnager mot varandra.

 

Nog sämsta texten någonsin på en låt, men ändå förjävla soft !

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0